pátek 11. července 2014

Admin - Oh Sehun (EXO)



Jméno postavy: Oh Sehun
Skupina: EXO
Gang: Yagje Gang (Boss)
Druh bytosti: Vlkodlak
Sexuální orientace: Bisexuál
Příběh: Sehun se narodil do bohaté rodiny gangsterů. Jeho matka při porodu zemřela a tak byl vychováván svým otcem. Tedy spíš hromadou chův a sem tam i muži, kteří pracovali pod jeho otcem, jelikož jeho otec, jako boss, byl stále zaneprázdněný prací. Jeho cílem avšak bylo vychovat ze Sehuna taktéž gangstera a následně jeho nástupce. To Sehun ale v plánu rozhodně neměl, jelikož tímhle stylem života pohrdal.
Byl neobyčejné dítě, i když o jeho druhé stránce nikdo nevěděl. Jenom on sám věděl co je zač. Pokaždé v noci, které vládl měsíc v úplňku se proměnil ve vlka a potajmu se probíhal po lesu. Nevěděl, jak se mohlo stát, že je tím čím je. Nikdo v rodině nebyl to co on, nebo o tom aspoň nevěděl. Nikdy se to ale nesnažil zjistit.
V průběhu let se ve škole skamarádil s chlapcem jménem Kris. Byla to nerozlučná dvojka a vyrůstali spolu. Jednoho dne, když už byli starší, zabil Kris Sehunovi přítelkyni, kterou z celého srdce miloval. To ho přinutilo přemýšlet o nabídce otce, a to stát se bossem. Nakonec tuhle nabídku přijal jako výzvu, pomstít se jednoho dne Krisovi.