sobota 1. června 2013

Nadpřirozené bytosti

Strážný anděl – Mají dlouhá křídla bílé barvy, díky kterým mohou létat. Mají na starosti správný běh země. Vybírají si člověka nebo jinou bytost, kterou budou ochraňovat.

Anděl smrti – Opak anděla. Jeho křídla jsou celá černá, na konci zašpičatělá. Jeho povaha je také opak té andělovi. Anděl smrti sebou přináší zlo a zkázu.

Padlý anděl – Anděl, který porušil příkazy dané Bohem nebo přešel na špatnou stranu a byla mu sebrána nebo zmrzačena křídla. Padlý anděl je nesmrtelný a tím i odsouzen k tomu, aby navždy platil za to, co udělal. Mají větší sílu než lidé, mohou se lidem dostat do mysli a tak je ovládat. Mají možnost se vrátit zpátky do nebe.

Nephilim, Nefil – Napůl lidé a napůl andělé. Jejich otcové jsou andělé a matky obyčejní lidé. Nefilové mají šedá křídla, mají nadpřirozenou sílu. Mohou uzdravovat dotekem, ale čím horší je zranění, tím více síly jim to bere. Mohou být jak zlí, tak i dobří.

Upíři – I když jsou to děti noci, tak jim slunce neublíží a mohou tak mezi lidi kdykoliv chtějí. Mají světlejší pleť a nižší tělesnou teplotu, ale srdce jim tluče, i když výrazně pomaleji. Mají špičáky, kterýma se krmí, ale díky dobrému ovládání (teda u starších upírů) je ukazují opravdu jen když se krmí. Mají rychlejší reakce než člověk, dobrý sluch, jsou rychlí, umí ovládat mysl a jsou nesmrtelní. Rychle se uzdravují.

Vlkodlak – Člověk, který byl buď pokousán jiným vlkodlakem a nebo zaklet čarodějem. Z člověka na vlka se mohou proměňovat kdykoliv chtějí, ale při úplňku dochází k přeměně, které nejde zabránit. Vlkodlaci nejsou nesmrtelní, ale zabít je je těžké.

Čaroděj – Lidé ovládající buď černou nebo bílou magii, mohou začarovat koholiv a způsobit cokoliv. Rozpoznat je od normálního člověka skoro nejde. Mají možnost sami sebe udělat nesmrtelnými.

Zombie – Mrtvola, kterou oživil čaroděj. Zombie má jen minimum emocí, ale má stejnou povahu, jakou měla před smrtí. Dokáže normálně mluvit, jí převážně syrové maso a krev a to proto, aby si zachovala svůj vzhled a nerozpadala se. Zombie je velmi inteligentní a skoro ji nejde zabít.


Člověk – Postava může být samozřejmě i jen člověk, ale mějte na paměti, že pokud v gangu není žádný čaroděj, tak vaše postava nemůže mít např. nadpřirozenou sílu atd.